Despre Noi

onas 287x300 1

De ani de zile ne ocupăm de tehnologia termică.

Producem arzătoare pe peleți pentru cazanele cu CO adaptate pentru a fi montate în ușa fiecărui cazan pe combustibil solid, pentru unele cazane pe ulei și gaz – dacă este posibil să selectați periodic cenușa. Oferim dispozitive cu o gamă largă de putere nominală de la 12 kW la 1 MW. Extindem în mod sistematic gama produselor noastre cu construcții noi, soluții inovatoare și o putere mai mare a dispozitivelor, chiar și până la 4 MW. Arzătoarele noastre încălzesc case unifamiliale, hale industriale, clădiri de utilități publice, uscătoare, generatoare de abur și chiar cuptoare de copt pentru coacerea pâinii. Obiectivul companiei este de a crea dispozitive de cea mai înaltă calitate disponibile la un preț accesibil și, în același timp, funcționale, fără întreținere și fiabile în exploatare. Calitatea soluțiilor noastre este confirmată atât de premii succesive, cât și de numeroase referințe de la clienți.
Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris in erat justo.

ECO PALNIK ROMANIA

VIZIUNE

Viziunea noastra este sa devenim o companie de top in dezvoltarea si productia arzatoarelor de inalta performanta la un raport calitate pret remarcabil.

MISIUNE

Misiunea noastra este de a imbunatati calitatea vietii oamenilor prin dezvoltarea continua a tehnologiei, utilizand produse de cea mai inalta calitate, atat in scop casnic, comercial sau industrial.

VALORI

Intr-un mediu global in continua evolutie, este important sa fim mereu constienti de cine suntem, ce facem, si incotro vrem sa mergem. Conceptul nostru defineste excelenta

Consultanta gratuita in alegerea unui arzator Eco Palnik

Scroll to Top